Přihlaš se k odběru, ať se jako první dozvíš o nových receptech, článcích a soutěžích. Už Ti nic neunikne ;)

Zeleninové špízy s tofu a portobellem

Dneska bylo venku krásně a zítra má být ještě líp, tak proč si něco neugrilovat? U nás není veganská grilovačka nic neobvyklého a ani dneska tomu nebylo jinak.. Tak si zítra taky něco ogrilujte, tady máte rychlovku, která nikdy nezklame. Zeleninové špízy s portobellem a tofu, a jako příloha grilovaná kukuřice.

  • Uzené tofu
  • Portobello
  • Cherry rajčátka
  • Červená paprika
  • Žlutá paprika
  • Cibule
  • Cuketa
  • Kukuřice

Všechno nakrájíme na menší kousky, ale dáváme pozor, aby nebyly jednotlivé kousky moc tenké a netrhaly se. Kousek po kousku napichujeme na špejli, doporučuju dát vždy na začátek a nakonec něco hodně pevného (tofu, paprika, cuketa), aby kousky ze špízu nesjížděly. Jakmile máme připraveno, grilujeme. Já špízy nijak nedochucuju, protože mám ráda ogrilovanou zeleninu tak, jak je. Vedle špízů dáme kukuřici, kterou po ogrilování osolíme.

Tady ještě fotka z dnešního grilování a zítra se můžete těšit na recept na brambory se zeleninou grilované v alobalu. Mňam! Grilovačka vegan recepty

Vaříte podle mých receptů? Nezapomeňte nahrát výsledek na Instagram, označte mě na fotce @jona.veglife a přidejte #vegajemega :)

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.