
Jednoduchý, rychlý a výborný.. to je definice receptů, které mě baví. A tenhle dip je přesně takový, tak s chutí do toho :-)
- 3 vrchovaté lžíce burákového másla
- ¼ hrnku kokosového mléka
- ¼ hrnku moučkového cukru
Vše dáme do jedné misky a ručním šlehačem promícháme v hladký dip (používáme-li domácí arašídové máslo, můžeme nechat kousky arašídů). Použít se dá na ledacos, já ho dávám na lívance nebo palačinky, do ovocných salátů nebo na müsli, ale můžete si do něj jen namáčet jablko.
Eva Hemmerová
11 Červen, 2016Tak přesně tohle jsem objevila tak před půl rokem, když mě honila mlsná a v lednici jsem měla jen zbytek kokosového mléka a arašídové máslo :D tak jsem to smíchala, osladila agáve sirupem a namáčela si do toho jablko a banán! Ani jsem nevěřila, že je to tak dobrý a říkala jsem si, jestli na to už někdo přišel :D
veglifecz
13 Červen, 2016To je super, já jsem na to přišla dost podobným způsobem :D