Přihlaš se k odběru, ať se jako první dozvíš o nových receptech, článcích a soutěžích. Už Ti nic neunikne ;)

Ovesná kaše s pistáciovým máslem

By Posted on 0

Dostala jsem oříšková másla od Nutspread, tak jsem je hned musela vyzkoušet. Pokud si lámete hlavu, co si udělat zítra k snídani, tak vyzkoušejte ovesnou kaši s oříškovým máslem, já jsem použila pistáciové a je to bomba <3

  • Hrst ovesných vloček
  • 1 banán nakrájený na kolečka (může být čerstvý i mražený)
  • 1 lžíce pistáciového másla (případně jiného oříškového)
  • hrnek rostlinného mléka
  • něco na ozdobu – chia semínka, ořechy, ovoce… dle libosti :)

Nejprve na malém plameni rozehřejeme pánev a pak v ní nasucho opražíme ovesné vločky, chvilinku – chceme je opražit, ale musíme dávat bacha, abychom je nespálili. Přidáme banán a pistáciové máslo a důkladně promícháme. Zalijeme rostlinným mlékem a vaříme, dokud se banán nerozpadne. Vločky by tou dobou měly být krásně měkké a měli bychom dostat konzistenci kaše. Eeeasy ;)

Vaříte podle mých receptů? Nezapomeňte nahrát výsledek na Instagram, označte mě na fotce @jona.veglife a přidejte #vegajemega :)

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.