Přihlaš se k odběru, ať se jako první dozvíš o nových receptech, článcích a soutěžích. Už Ti nic neunikne ;)

Fazole se špenátem v rajčatové omáčce – po španělsku

Jsem teď v jednom kole, takže moc nestíhám – no ale něco se jíst musí, takže jsem si uvařila do práce tuhle rychlou rajčatovo fazolovou směs a ano, vím, že ta fotka není kdovíjaká, ale jak říkám, nestíhám, nestíhám, ale nechci nechat blog zase spát. Budete to teda muset vydržet i s takovýmahle fotkama občas :( Zase si ale můžete být jistí, že pokud toho máte hodně a nevíte, kam dřív skočit, tak tenhle recept tam časově nějak nacpete ;)

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • 2 bobkové listy
  • 1 plechovka krájených rajčat
  • 1 plechovka bílých fazolí
  • 2 velké hrsti špenátu
  • sůl, pepř

Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek, sladkou papriku a bobkové listy a důkladně promícháme. Na mírném plameni smažíme, dokud nebude cibule dosklovata. Přidáme fazole a rajčata a znovu důkladně promícháme. Necháme prohřívat cca 5 minut, přidáme špenát, a znovu promícháme a necháme ještě asi 3 minuty povařit. Na závěr dosolíme, dopepříme a máme hotovo. Můžeme servírovat jen tak, nebo je to dobré i s rýží :-)

XOXO

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *